Activiteiten

Activiteiten

Vaste activiteiten

Op deze pagina een greep uit al onze activiteiten. Voor het volledige actuele aanbod kunt u het beste op de agenda kijken. Alle activiteiten zijn KBO-activiteiten en vinden plaats in ons ontmoetingscentrum. Heeft u interesse? Kom gerust binnen lopen.

Koffie en theedrinken

Koffie en theedrinken

Begin de dag gezellig met anderen onder het genot van een kopje koffie of thee. Elke werkdag bent u van harte welkom tussen 10.00 en 11.00. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij bieden u een tweede huiskamer en een luisterend oor.

Line Dancing

Line Dancing

Onder leiding van een ervaren docent kunt u bij ons Line Dancen. Eerst oefen je zonder muziek de stappen die je moet maken. Daarna gaat de muziek aan en gaat het op het ritme van de muziek. Lekker bewegen én met je hoofd bezig zijn is zeer ontspannend.

Eetpunt

Eetpunt

Iedere werkdag tussen 12.00 en 13.00 is er het eetpunt. U kunt u hiervoor van tevoren aanmelden.

Uitstapje

Uitstapje

Regelmatig trekken we er op uit en organiseren we een gezellig dagje uit. We bezoeken dan bijvoorbeeld een museum en daarna gaan we lekker de natuur in. Uiteraard hoort daar ook een lekker hapje en drankje bij.

Biljarten

Biljarten

Op maandag en donderdag van 10.00 tot 12.00 kunt u hier een potje komen biljarten. Het spel is belangrijker dan de knikkers en de gezelligheid staat voorop.

Borduren en Breien

Borduren en Breien

Handwerken is leuk. Samen handwerken is nog leuker. Op vrijdagmiddag om 14.00 is iedereen die gezellig wil handwerken van harte welkom. U kunt van anderen ideeën opdoen als je even niet weet wat u wilt maken.

Bingo

Bingo

Mijn nummers vallen stuk voor stuk. Ik moet gaan winnen. Ik heb geluk. Mijn kaart is nu al bijna vol ! Bingo. Elke donderdag in de even weken spelen we bingo. Er zijn mooie prijzen te winnen. Kom en speel mee. Aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur.

Bridge

Bridge

Vindt u een kaartje leggen wel gezellig of houdt u liever van een stevig potje bridge? Bij ons kunt u dan terecht. Op dinsdagmiddag kaarten we gezellig en op woensdagmiddag is er bridgen. Naast het kaarten zijn we op dinsdag ook bezig met: sjoelen, handwerken en kaarten maken.

Koersbal

Koersbal

Weet u niet wat koersbal is? Kom dan op woensdag- of vrijdagmiddag eens kijken. Het is een leuk spel wat je met een groep speelt. Er heerst een ongedwongen sfeer en je bent af en toe in beweging. Wat wilt u nog meer?

 

ADRES:

KBO 't Heike Tilburg
Ontmoetingscentrum "de Vorstenhof"
Piusstraat 9 (6e etage)
5038 WR  Tilburg
IBAN: NL73 INGB 0001544692

CONTACT:

Telefoon:
013-5360366

Mail:
kboheike@kpnmail.nl

WEBSITE:  Studio Kool

ADMINISTRATIE:

Zaken als verhuizing, overlijden en opzeggingen kunt u schriftelijk doorgeven aan:
Ineke Hoevenaars
Noordhoekring 5-22
5038 GA  Tilburg
E-mail: cmjm.hoevenaars@telfort.nl